Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2009, 21:32   #10801
ripus
Użytkownik Forum

ripus's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Włocławek

Imię: Ripus Mali
Domyślny

Właśnie wróciłem z meczu Anwil - Trefl i jestem dość zdruzgotany tym, że musieliśmy walczyć o zwycięstwo z drużyną z budżetem rzędu 2-3 mln.. Co prawda jak na taką kwotę drużyna z Sopotu ma dosyć ciekawy roster, no ale.. Anwil to Anwil i spodziewałem się zupełnie innego meczu (stawiałem na +20-30).

Co do niespodzianek, bardzo mnie cieszy postawa Gortata w meczach preseason, oby tak dalej! Myślę, że nie musze się bardziej rozpisywać (statystyki rzędu 8ppg; 8,8rpg i 2bpg oraz ponad 75% z gry w ponad 22 minuty (!) na parkiecie mówią same za siebie )

Co do piłki kopanej nie mam żadnego komentarza. No ok, napiszę, że bramka Gancarczyka była całkiem całkiem, tylko szkoda, że nie trafił do tej bramki co trzeba.

@edit

co do niespodzianek w PLK, dla mnie na pewno jest jedna - wygrana Znicza nad Polonią (tą normalną ;o). No i Bronek Hughes gra całkiem nieźle w Polonii, Ansley sama klasa, w zeszłym sezonie w wieku 40~ lat zdobyć 35+ pkt.. Szacunek!

Ostatnio edytowany przez ripus - 14-10-2009 o 21:36.
ripus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.