Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sienx
Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ?
Pierwszy raz widzę takiego typka który za każdym razem ma
głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " )
albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu 
Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę.
|
kurwa to teraz powiedz mi co ty chcesz udowodnic?ze jestes lepszy z polskiego?ze cie w wioskowym gimnazjum wyedukowali?chcesz komus zaimponowac swoja ortografia?zrozum kurwa ,ze mam w dupie twoje ąęćżź przecinki i kropki rozumiesz?
Cytuj:
Pierwszy raz widzę takiego typka który za każdym razem ma
głupie wypowiedzi
|
spojrz w lustro.prawie w kazdym poscie wyskakujesz jak debil z ortografia albo skladnia zdan.szpanujesz bo wiesz gdzie przecinek postawic?ahahah
twoje zdania sa za to inteligentne ,piszesz mi o moich bledach ,a swoich nie widzisz
przyklad
Cytuj:
nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie
|
pajac nad toba
zrozum ,ze na tym forum rozmowa na poziomie odbywa sie od swieta i jest to wymiana 2-3 postow poniewaz wejdzie taki pajac jak ty i zacznie "zal mi cie" albo koleszka typu sienx i zacznie chuj wie po co i na co wypisywac twoje bledy ortograficzne jak by to kogos interesowalo ,a jak cie wkur*** to won!prawy gorny rog i klikasz
X