Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2009, 15:27   #817
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kem3s Pokaż post
Co ciebie smieszy? 'hehe on powiedzial ze pierwiastek z 1296 to 35, a nie 36! hahuashuashuashuas'
Wskaż gdzie coś takiego napisałem. Albo pomyśl zanim coś napiszesz (tak wiem, pewnie mnie zjedziesz, bo brak ci argumentów).

Cytuj:
Tak w ogole, to kto jak kto, ale gej nie powinien nikomu wytykac nienormalnosci Oo
A jak głupi wypomina głupotę głupszemu to ok? Taka sama sytuacja. Zauważ że on to wszystko robi z własnej woli, żeby kumple mieli się z czego śmiać, ba, nawet mu się to podoba.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
mnie to śmieszy ;D
Mnie śmieszy kpienie z twojej głupoty i niskiego poziomu (nie w Tibii, cwaniaczku) ;D

Cytuj:
a jak dziś kierownicy w pracy wkurzeni zapytali za co mnie zawiesili i jak opowiedziałem to tez się śmieli ;D
Ja bym się raczej nie ośmielił pracować z takimi ludźmi ;D (jak nie umiesz polskiego to może pisz po belgijsku czy jaki oni język tam mają).

Cytuj:
Smiesza mnie takie rzeczy jak np. z kolega jedliśmy cukierki i do dziennika papierki wsadzaliśmy , poczęstowaliśmy nauczyciela i on go wzia do pokoju i tam zjadł przy wychowawcy , śmieszna później była mina wychowawcy jak zobaczył papierki w dzienniku i "ktoś" go naprowadził na fakt ze ten nauczyciel jadł przy nim takiego cukierka ;D AHHAHHAH
Cytuj:
(owszem miałem chyba 2 razy w życiu sytuacje która powinna się zakończyć śmiercią ale miałem fart) ale o tym już nie będę opowiadał. Pierwszym razem miałem 7 lat i to był wypadek samochodowy (o trochę dziwnych proporcjach samochodów ;D) a ostatnio na te wakacje spadłem z "dość" dużej wysokości ;D
AHAHAHAHA. AHAHAAH. AHAH.. Miałeś nie opowiadać, no ale korona z głowy by ci spadła.

Cytuj:
wystarczy ODROBINA odwagi i fajne pomysły no i dobra ekipa
... no i brak mózgu.

Cytuj:
Jest to chyba największy + tej szkoły.
Im więcej twoich opowieści, tym bardziej potwierdzasz, że jedyny.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem