Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 12:56   #29
Fokusantyban
Użytkownik Forum

Fokusantyban's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wilczq Pokaż post
Nie będę się wypowiadać na temat samej tibii i "fragowaniu" na n-pvp, powiem tylko, że pod względem technicznym film dobrze wykonany.

Co do autora tematu - jeśli chcesz być darzony jakimkolwiek szacunkiem to nie kradnij pseudonimu aktualnie najlepszemu polskiemu raperowi...
To tylko gra, jakbym nazwał się Piotrek to podjebał bym imię mojemu bratu. A co do najlepszego rapera to kwestia gustu. Fokus dla mnie był autorytetem do rozpadu pfk, posiadam prawie wszystkie oryginalne FIZYCZNE płyty w tym alfa i omega i owa już mnie nie buja jak kiedyś.

Co do fragów solo, tak oczywiście. Lecz zobacz, wtedy jedna osoba musi robić wszystko, w tym lurować a taki delikwent zazwyczaj zdycha poza ekranem gdy np. ciągniemy potwory. Poza tym akcje tego typu są spontaniczne, zawsze lepiej zawołać kogoś by pomógł by potem hejter któremu udało się jakimś cudem wydostać nie popisywał się na forum.
Bo jak ucieknie to gęba mu się nie zamyka, a jak padnie to siedzi cichutko i nie wspomni o tym że ręce mu się trzęsą.

@stiki_iki_jiki
pan się już wypowiedział, pozdrowienia

Fokusantyban jest offline   Odpowiedz z Cytatem