Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 14:47   #31017
Bigzone
Użytkownik Forum

Bigzone's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dhero562 Pokaż post
@up
Sam jesteś frajerem którego jebią w kakao na policji siedzisz i się roz*******asz na kumpli pewnie dlatego ich tak lubisz
Uspokój się, idź kozaku przed komendę z krzykaczką, koszulką JP i krzycz JEBAĆ POLICJĘ skoro jej tak bardzo nie lubisz. Powiedz mi ile razy Cię spisali, siedziałeś chociaż 48 na komendzie? Mam osobiście kumpla który (niefortunnie) ma wyrok w zawieszeniu i jakoś nie podnieca się tak tym całym JP na 100%. Faktem jest, że ma 22 lata.
Bardziej od policji nie lubi pana prokuratora.

Nie wnikam w to jak często twoi koledzy krzyczą do ciebie: "czekam w wannie".
Albo ty mówisz do starego który czeka w wannie: "Już idę tato".

Teksty w stylu JP są, powtarzam dla dzieciaków, którzy zafascynowani pół-mózgiem (pólmózg z półmózgiem się zawsze dogada) tfu Peji czy innego ćwierć inteligenta podniecają się tym jacy to oni nie są zayebiści, leczą tym swoje kompleksy spowodowane wrodzonym pół mózgiem, mają swój styl i swoją grupę społeczną (marginalną), mogą się popisać przed kumplami z Karlin. -- Równie dobrze możecie powiedzieć j***ć matkę (dhaero mastera) bo mu nie pozwala wychodzić na bibę, lub do chłopaka --

Pozdrawiam wszystkich z mensy.

--- Bigzone dodał 3 minut i 57 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez autobus_szkolny_autosan Pokaż post
jebie cie policja w kakao??
czy moze twoja rodzina to rodzina konfidentow

fajne zarty macie na komendzie
JP JP
Po pierwsze ćwierć mózgu to nie mnie - tylko was dresów policja jebie w kakao.
Po drugie inteligenciku bez szkoły pragnę zauważyć, że tak moja rodzina to rodzina konfidentów. Jakiś miesiąc temu złapaliśmy złodzieja i oddaliśmy go w ręce policji, wiem że ty byś poszedł z nim na piwo i śpiewał piosenki Peji, mówił JP i tak dalej.

Po trzecie. Ani razu nie słyszałem na komendzie żadnego żartu.

Pozdro dla mensy.
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!

Ostatnio edytowany przez Bigzone - 17-10-2009 o 16:49. Powód: Automerged Doublepost
Bigzone jest offline   Odpowiedz z Cytatem