Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 15:56   #31026
Ty_Bardziej
Użytkownik forum

Ty_Bardziej's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2009

Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

@up2
Urzekła mnie Twoja historia... Chyba nie do końca wiesz czemu wiele osób odnosi się z hasłem JP na 100%. Rzeczywiście większość to zwykłe dzieci próbujące zaimponować kolegą z osiedla. Ale nie zapominaj że policja do końca O.K. nie jest....

Ostatnio było głośno nt. sprawy kiedy to cukrzyk miał atak i jechał autem. Policja go złapała i kiedy on umierał oni myśleli że jest pijany i chcieli go wziąć na izbę wytrzeźwień. Może i coś przekręciłem ale na pewno w tej sprawie zawiniła policja.

Ile jeszcze było podobnych spraw jak to kibic wracał do domu z meczu i został postrzelony a nic nie zrobił.

Założę się ze masz kogoś w rodzinie z policji i dlatego się tak bulwersujesz. W stanach zjednoczonych policja jest tak skorumpowana że nikt jej tak naprawdę nie lubi. W Polsce jest tego mniej ale mimo wszystko jest! Policja może tak samo okradać ludzi jak złodzieje tyle że nie napadając a nich a wszelkimi przekrętami. Okradają podatników, uczciwych pracujących ludzi.Nie mowie że wszyscy ale wielu na pewno. Bo jak to Polak ma w zwyczaju: Jak dają trzeba brać a ja nie dają trzeba zabrać.

Ostatnio edytowany przez Ty_Bardziej - 17-10-2009 o 16:00.
Ty_Bardziej jest offline   Odpowiedz z Cytatem