No rzeczywiście, w pierwszym meczu Turowa na Kasztelanie nie było Wrighta w składzie..

Kurcze, gdyby Polonia2011 miałaby więcej doświadczenia to mogłaby przekulać Prokom (tylko -9 pod koniec 3 kwarty!). Ciekaw jestem jak będzie grał ten młodziutki Śnieg. Nabieram do niego coraz większego 'rispektu'

Co do podpisania Chanasa, nie mogę pojąć dlaczego nie przyszła jakaś trójka, tylko właśnie on, chociaż pozycja numer 2 jest już raczej zagospodarowana (Pluta/Trimboli). Chyliński jest wolny, to przecież jest zawodnik, który może grać na pozycji nr. 3.. Chyba, że nie mamy budżetu na niego, chociaż myślę, że nie wymaga zbyt dużo. No ale może ktoś w styczniu przyjdzie. Marzy mi się Alan Daniels, albo nawet Jagodnik

, bo przecież gdy mamy już Chanasa to możemy się uzbroic w jeszcze jednego obcokrajowca

. Co do Chylińskiego w Turowie, po jakiego grzyba wam kolejna trójka?! (Wysocki/Roszyk +ew. Chyliński). Założę się, że on nie będzie dostawał minut w Zgorzelcu, a w Anwilu miałby zagwarantowane te ~25 min jako zawodnik na pozycjach 1/2/3, no i przede wszystkim jako Polak. Dziś gramy z Poznaniem i może być baaaaardzo ciężko. Pamiętam ten mecz, w którym Cirić nam rzucił 30 pts. Z drugiej strony nasza podstawowa trójka wyfaulowała się po bodajże 15 minutach i Cirića krył bodajże Pluta (182cm) albo Trimboli (185cm). Tym razem może być inaczej, bo Mujo jest rozsądniejszym zawodnikiem i może lepiej go przypilnuje. Jak narazie Cirić nie robi kariery na parkietach PLK, no ale pokazał klasę w meczu na Kasztelanie.
cholera, też chciałem się jakos streścić. :|