Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kura17
Angelos "ja nie bylem na vaoecie " na filmiku slychac twoj glos i widac przy tym na vencie nick vaoet~ . Pozdro milego pz camp  .Jak ja lubie jak ludzie sami z siebie robia debili ;>
--- kura17 dodał 13 minut i 4 sekund później ---
zapomnnialem dodac russel bedzie z was dumny ze mimo jego kapitulacji dalej robicie cos na ty serverze XDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Wyjebane mam na twoje kawalki jak i na Ciebie po calosci , tylko zapomnialem dodac na vt , jak byles ostatnio, zebys nie seplenil , jak do mnie mowisz.
@Lavio
Zgadza sie , ja skrecalem film i dodawalem vt recordy , jednak to nie moj glos slychac na filmiku i nie ja bylem na akcji.
Nie zabilem ani jednego twojego chara ani zadnego innego , Vaoet to NIE MOJ CHAR. Powiedzialem to raz na tibia.com i nie widze sensu tego powtarzac. Nie chce juz grac kozaka na forum - jak chcesz pogadac o tym , podaj jakies vt albo wejdz na to Unitas i zobaczysz , czy mam taki glos jak na nagraniach.
@Flow
Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem i teraz mam malo do gadania... ale czy to wporzadku ? ze ktos mnie obwinia za rzeczy , ktorych nie zrobilem. Co do Angelosa od 1 zaczely mi sie wyklady i nie mam za duzo czasu zeby grac i logowac na nim , wiec jesli ktos by mial jakas sprawe (ktos inny od Lavia) niech pisze tutaj lub liscik na ankh.
To chyba tyle z mojej strony , pozdro
'Stupid Comments ? I don't care

'