17-10-2009, 17:13
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Świat: Azura
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
|
Wiem, że znacie mojego mainchara, nie mam ochoty się przed nikim ukrywać. Jakbym chciał to podpisywałbym się innym nickiem na forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak
Dlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).
|
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak
Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
|
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
|
|
|