Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 17:13   #1753
Artemon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2008

Imię: Artemon
Świat: Azura
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
Domyślny

Wiem, że znacie mojego mainchara, nie mam ochoty się przed nikim ukrywać. Jakbym chciał to podpisywałbym się innym nickiem na forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
Dlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
Artemon jest offline   Odpowiedz z Cytatem