Nie no, nie wierze

. A mówili mi, że za dużo nie mogę się spodziewać od tych dzieci ze Status Quo, to nie słuchałem...
Ale spokojnie, wytłumaczę i tobie mały - zarzuciłem mu to tylko dla tego, że on wcześniej zarzucił komuś_tam, że nic nie robi. A skoro ma śmiałość takie zarzuty wygłaszać, to powinniśmy się co najmniej spodziewać, że on sam "coś_robi". iDlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).
Wątpię byś to potrafił zrozumieć, jednak muszę spróbować.
PS. Wiemy, ze Artemon = ten 60 druid ze Status Quo, jeśli chodzi o kwestie podpisywania się, ukrywanie się jest zatem bez sensu.
Raz Puchego Wizaka złożyliśmy na combo z exori frigo. Zresztą chyba porównanie Mariel Morgos - LMMy jest trafne, to ci akurat wyszło.
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty...