Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 17:43   #1760
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Parowka
HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac
Spinać, to się możesz ty, ja w przeciwieństwie do niektórych umiem normalnie korzystać z forum, i jeśli chodzi o mnie, to ja tu tylko dyskutuje. A to, że nie podzielam czyjegoś zdania nie oznacza odrazu, że się spinam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar
@pussy

To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main
Właściwie to na forum też mogę dać ignora, ale nie o to chodzi. Nie mam nawet ochoty tego dokładnie tłumaczyć, więc powiem tylko, że nie mam takiej potrzeby i tyle.

A jeśli chodzi o moją wiarygodność to chyba nie jest jeszcze tak źle. W tych kilku postów, które tu napisałem, nie było ani jednego nieprawdziwego zdania.

Co do Krity - nie widziałem go chyba jeszcze na bitwie, no może raz przebiegał sobie wzdłuż Yalahar, ale choćby był i na każdej to i tak nie byłby wstanie zrobić tyle co ja "swoim 100lv+", a mogę was zapewnić, że zrobiłem w tej wojnie dość dużo (tak jak i we wszystkich poprzednich).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon\
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
No tutaj chyba muszę przyznać ci racje - nigdy cie jeszcze w grze nie spotkałem, chodziło mi jednak o to mędrkowanie na forum. Nie mniej jednak my bad.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Śmiałeś, nie śmiałeś, stwierdzałeś fakty... jakkolwiek to nazwiesz, sedna sprawy to nie zmieni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon
Nie, to jest ktoś z Damageplanu.
Nie jestem, ani nigdy nie byłem w Damageplanie, przykro mi.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem