Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IrvaDard
@Ty_Bardziej
ten leszcz napewno ma w rodzinie kogos z policji wyrazajac sie "Pan Prokurator"
On zlapal punkty karne za szybka jazde na rowerze . 
Chlopak mysli ze jak ktos zasloni koszulke Jp reka to juz wszyscy tak tobia ...
Odnoszac sie do twojej rodziny sam jestes patlogia i dobrze wiem ze kurwo jeszcze nie raz dostaniesz po ryju , wiem dobrze ze sie wyjebales na policji wczesniej czy puzniej .
lecz co nam po czlowieku co pod presja sprzeda matke?
Bigzone opowiadaj nam dalej jakie jeszcze masz zatargi z policja bo twoja historia z punktami karnymi naprawde mnie uzekla ; <
--- IrvaDard dodał 4 minut i 13 sekund później ---
i teraz dzieci neo poprawiajcie mnie z bledami ortograficznymi (:
--- IrvaDard dodał 7 minut i 39 sekund później ---
|
Po pierwsze dzieciaczku tak jak ty jestem z Łodzi, chcesz się w rl spotkać serdecznie zapraszam na pogawędkę.
Po drugie po raz ostatni zaprzeczam, że mam kogoś z rodziny w policji - no ale przecież ty wiesz lepiej ode mnie.
Po trzecie nawet jakby ktoś ode mnie z rodziny pracował w policji kij ci do tego.
To, że jesteś za głupi lub za młody by mieć prawko to już twoja sprawa.
W przeciwieństwie do ciebie nie jestem patologią, co z resztą normalni ludzie widzą i tego tłumaczyć i uzasadniać nie trzeba.
" dobrze wiem ze kurwo jeszcze nie raz dostaniesz po ryju , wiem dobrze ze sie wyjebales na policji wczesniej czy puzniej ." - że co?
Ja matki nie sprzedam.
Za to twoja jako, że pochodzisz z patologicznej familii sprzedaje się codziennie z własnej nieprzymuszonej woli.
"Bigzone opowiadaj nam dalej jakie jeszcze masz zatargi z policja bo twoja historia z punktami karnymi naprawde mnie uzekla ; < "
Nie miałem i nie mam żadnych zatargów z policją.
Urzeka mnie twoja pisownia jp (języka polskiego)
Znam jedynie osobę, która ma jeszcze wyrok w zawiasach. To wszystko w tej sprawie.
Co do roweru rozumiem, że ty zawsze musiałeś jeździć na kolankach starego :<
Ostatnia sprawa powiedz mi dziecko do których łódzkich klubów chodzisz - na podstawie tego przedstawię na tym forum twój obraz psychologiczny.