Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff
To ze inwestował w swoich magów to inna sprawa,a inv do wanted to inna.Sam powinienes wiedziec ze urb nie byl zadowolony ze taka chołota dostala wbite do gildii,bo przeciez byles jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi i urb inva dawał ci sam,czy sie myle?Troche zal bo na poczatku wojny pamietasz co pierdoliles rudy?Ze "jestes w chujowej sytuacji bo nic nie masz do urba i draza a oszedles,bo poszedles za najblizszymi ziomkami" a teraz to ty nawiecej na forum kłapiesz.Dobrze ci jest z tym,że jetseś tak fałszywą osobą?
|
odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow
"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."
jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co