Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 18:32   #1768
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zutersky Pokaż post
odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow

"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."

jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co
Nie wiem po co tak pierdolisz ze urb kazal mi cokolwiek pisac,bo doskonale wiesz ze tak nie bylo. Wystarczylo byc na vt podczas tego rozlamu,zeby sie dowiedziec takich rzeczy, i nie zapominaj ze draz dal ci gaddarra a ty mu jego chara zdeletowales.Prawda jest taka ze to wlasnie ty byles najblizej urba,nawet niektorzy ktorzy byli w wanted o wiele dłuzej sie o to w*****ali,pamietasz? ;] strasznie sie zuther sfrajerzyles taka prawda przykra i bolesna
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem