Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Savan
PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:
Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.
|
Ale ja o tym doskonale wiem! Wiem, ze nie było to skierowane do nikogo konkretnego. Ja jednak tylko zaznaczam, ze pod pojęciem "niektórzy" kryje się też jego nick. I tyle.
Cytuj:
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.
|
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?
Cytuj:
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.
|
Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).
Cytuj:
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.
Pozdrawiam,
Savansky.
|
Ja chyba jestem nie na czasie i nie rozumiem tych dzisiejszych mód młodzieży

Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldar
@pussy
Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S
|
Próbuje kogoś wyzwać? Jakbym chciał, to bym to zrobił, nie muszę próbować
Co do wiarygodności - myślę jednak, że mimo że się nie podpisałem nickiem, to czytelnicy mi raczej ufają. Takie ot przeczucie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuter
jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co
|
Haha, co za inteligentna riposta! Brawo!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel
np taki var cos tam
|
Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick

. Sorry, ale fail.