Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 22:27   #10819
ripus
Użytkownik Forum

ripus's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Włocławek

Imię: Ripus Mali
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Ej, srsly, wypad stąd z tym koszem.
Czy to jest temat o piłce nożnej? Nie. Mogę tu pisać nawet o bilardzie, czy snookerze..

Co do wąskiego składu Anwilu, to mam nadzieję, że to sie jak najszybciej zmieni.. Mam nadzieję, że kupią kogoś za Trimboliego (np. Milicicia), bo widać, że chłopak umie grać w basket, jest waleczny, ale brakuje mu umiejętności. Dopóki on się dostosuje do europejskiego basketu to my przez niego możemy przegrywać mecze.. Jak Szubi spadł za 5 fauli to Trimboli miał pełne gacie, bo czekała go nie lada wyzwanie. Na szczęście wyszło jak wyszło, wygraliśmy fuksem.. Cieszy mnie skuteczność Chanasa i Pluty.. W szczególności jestem weri hepi z postawy tego drugiego. Kurcze, co on robił z Waczyńskim! Jestem pełen podziwu. Andrzej go krył, jakby sam miał 20 kilka lat. Wymusił na nim przynajmniej kilka błędów, w dodatku kilka zwodów, kilka rzutów przez ręce. Wielki szacunek dla niego. Może to już nie jest ta sama dynamika i szybkość, ale fajnie było oglądać starego dobrego Plute. Podobno fajna też była dobitka Sullivana i 2(?) wsady. Tego nam brakowało w Anwilu. Czarnego madafake, z małym IQ koszykarskim, który wejdzie na 20 minut i walnie 10 pkt i kilka zbiórek. Czasami przydarzy mu się taka idiotyczna strata jak błąd kroków, ale dziś szczerze mówiąc uratował nam dupę tymi wolnymi na koniec 1 dogrywki. I nie zgodzę się z Tobą drogi przedmówco (hoomik), że Poznań ma słaby team, bo ma team na pierwszą czwórkę i jest to realne zagrożenie dla nas na brąz. Tyle na dzisiaj, spadam oglądać Norbita na TVN-ie. Narazie.

/ripus

Ostatnio edytowany przez ripus - 17-10-2009 o 22:28.
ripus jest offline   Odpowiedz z Cytatem