Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?
|
Sam mowiles, ze z niecierpliwoscia czekasz na nastepne posty.
Cytuj:
Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).
|
Tutaj sie nie zgodze, widac to na kazdej akcji (uprzedzajac twoja odpowiedz - nie, nie uwazam sie za pro ogara)
Cytuj:
Próbuje kogoś wyzwać? Jakbym chciał, to bym to zrobił, nie muszę próbować 
|
Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.
Cytuj:
Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick  . Sorry, ale fail.
|
Sam napisales neph cos tam - "chcac pokazac ze to takie pionki, ze nie wiesz nawet jak sie pisze nazwe gildii" - sorry ale fail.