Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel
jak bys krecie nauczyl sie czytac to nie pislaem nic takiego ze on jest lapsem itd, tylko po prostu nie chce mi sie kopiowac jego nicku a nie wiem jak to sie pisze. teraz czekam az mnie pocisniecie o kolejna bzdure ;]
|
No proszę, widzę że wszystko zrozumiałes, brawo!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar
Sam mowiles, ze z niecierpliwoscia czekasz na nastepne posty.
|
To co z tego? Skoro już zacząłem udzielać się w tym temacie, to go będę czytał (przynajmniej przez jakiś czas). Za to wszystkich tematów z tibii.com nie czytam, i nie wiem gdzie w którym poscie ktoś przyznał się do swojego post chara.
Cytuj:
Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.
|
A czy ja kogoś nazwałem 'pussy'? Owszem, mam to w nicku, ale to w takim razie oznacza, że ja sam jestem 'PussyWizak' ;D
Cytuj:
Sam napisales neph cos tam - "chcac pokazac ze to takie pionki, ze nie wiesz nawet jak sie pisze nazwe gildii" - sorry ale fail.
|
Żaden fail! Ja na serio nie wiem dokładnie jak się to pisze. Normalnie wstukuje wyraz na klawiaturze w ułamek sekundy, żeby zaś napisać Neph~ zawsze muszę zrobić przerwę na dwie sekundy, żeby zastanowić się jak się to pisze!
Zresztą wszystkie moje dane z profilu to dla śmiania tak wpisałem, nie miałem takich motywów jak Mariel, wiec sorry, ale to nie działa w obie strony.