Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2009, 00:13   #12113
Yuri_Hyuga
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
Yuri_Hyuga ma numer GG 13649097 Yuri_Hyuga ma login Tlenu amon7100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantro Pokaż post
@Up:
Jestem za Fairy Tail. Chociaż tam troche może mało romansu, ale komedia/ akcji /fantasy sie zgadza. Manga powala, pierwszy odcinek anime też całkiem niezły. Jak masz dużo czasu to Inuyasha, Bleach, Naruto, One Piece.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari Pokaż post
Jeżeli lubisz muzyczne anime, to polecam Nanę. Ciągle jestem pod wrażeniem, seria jest zarazem zabawna i poważna. Jeżeli chodzi o typowe must-watch to Death Note, Code Geass i Lucky Star.
Yo, thanks, arigatou, dziękuję, danke i w ogóle. Code Geass checknę, ale tasiemców typu One Piece, Naruto czy Bleach nawet nie tknę (nie, sorki, nie kręci mnie 150+ odcinków jednego anime : ( ).

Co do Fairy Tail, to mój kumpel mówi o tym samymi superlatywami, ciągle wzdychając. Serio takie dobre? ; o

Fajnie, że otrzymałem odpowiedź w tak szybkim czasie xD

@Otakuma

Oh, right, I forgot to write Fullmetal Alchemist down : / Asz, widzisz, że też tą zaje-kurczę-dwabistą serię zapomniałem xD

@UP

DtB 2 i Railgun ściągam na twardziela, co odcinek ; ) FMA BH oglądam, chociaż imho od ok. 20 odcinka nudne się robi, Spice&Wolf mam w zamiarze obejrzeć, chociaż PODOBNO jest nudne jak flaki z olejem, albo i gorzej. Black Lagoon ładnie się po opisie zapowiada, a School Days już z samego tytułu brzmi zachęcająco ^.^

Ostatnio edytowany przez Yuri_Hyuga - 18-10-2009 o 00:29. Powód: boze, piszecie z prędkością światła - nawet nie nadazam z czytaniem wszystkich postow O_o
Yuri_Hyuga jest offline   Odpowiedz z Cytatem