Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
EDIT
Nie ban tylko pan, "watashino pan"=> Clannad=> Sanae=> Mówi ci to coś? ;P
|
Osz fak, ja myślałem, że to dakuten, a nie handakuten xD Po prostu za małe zbliżenie miałem, ale nie bój żaby, wzrok mam sokoli : ) Ale ta, mówi mi ; p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix
Łooo, newfag. \o/ <tsundere mode on> Witam cię jako Ojciec Chrzestny i Największy Spamer tego tematu. Co prawda brakuje ci trochę ogłady (gdzie się podziało chociażby "yoroshiku onegai shimasu"? :<), ale zostanie ci to wybaczone. <tsundere mode off> Jako, że obejrzałeś już Bakemonogatari, zostajesz przymusowo wcielony do Fanklubu Senjougahary, sorry. xD
@Japońskie słowa (日本語)
Ha! Pisałem dziś próbny test 4 kyuu z kanji i napisałem na 76% ^^ Jak tak dalej pójdzie to może nawet uda mi się zdać ten JLPT w grudniu.
|
Ej, wystarczy newb ; p I weź nie strasz, plx, bo ja kozak niestety nie jestem, potem złe zdanie o was będę miał : / Co do wcielenia do Fanklubu Senjougahary, to ja się zgadzam, bo laskę lubię (przy takich to zaczynam mieć wątpliwości, co do tego, czy na pewno świat realny jest lepszy, niż 2d ; p)
Co do testu, to gz...mnie się z tym zejdzie pewnie wiek i 6,66 tygodnia, szczególnie, że jestem początkującym w tym całym chaosie. Ale mimo to, dam z siebie wszystko w nauce tych krzaczków xD