Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2009, 10:36   #219
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Up. no właśnie dobrze piszesz , i się zgodzę prawie we wszystkim. U nas ta grupa trzymająca władze nie miała jak to powiedziałeś wpływowych ojców ;D (chociaż i tak było) ale sami mieliśmy problemy itp.

Respektów jest parę rodzajów , a ja podałem jeden przykład. Owszem jak ktoś ma problem (kolega) i wszyscy się odwracają to są frajerami , albo jak cie sprzedają to tez. I tu się zgodzę , ale wiadomo ze jak ktoś cie zaczepia i ty mu nastukasz to później masz tez respekt tylko trochę inny od tamtych. Ja tam specjalnie nie fightowalem , bardziej starałem się być w porządku do kolegów i zostało mi do teraz ze nigdy nie sprzedaje , nawet mi kiedyś ojciec powiedział mądra rzecz której się trzymam

"Jak będziesz pil , Chuliganil itp. - możesz przyjść do mnie a ja ci pomogę z tego wyjść , ale jak sprzedasz kiedykolwiek kolegów to będziesz miał tak wpier.. jak jeszcze nigdy nie miałeś"

nawet kiedyś była taka sprawa i 1 typ nas sprzedał który był kolega naszym , i jego ojciec ma takie same tolki jak mój , no i zachodzi typ na chatę , matka przyprowadziła ojca powiedziała o co chodzi a ojciec nic , a jak kolega sprzedał nas to tak mu wpier. ze 2 tyg z chaty nie dal rady wyjść.

UP.

Nie wiem czy tu jest taka opcja jak ignoruj , jak jest to nikt ci nie zabroni jej użyć...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 18-10-2009 o 10:38.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem