Dziś mam pomysł na...
Marnując swe życie jak codzień wpadłem na pomysł jakby urozmaicić tibię...
apokalipsą.
Polegałaby ona na tym, że wielki wszechpotężny potwór, którego niedadzą rady rozwalić nawet 1000lvle biega w jakimś... ogólno dostąpnym miejscu... naprzykład ten teren między kazo, ab, i carlin. Wraz z pojawieniem się potwora... pojawialiby się jego sługusy... niekoniecznie trzymający się bossa, ale biegający po tym samym kawałku kontynentu...
z każdego takiego sługusa który byłby silny jak... np demon... wylatuje wskazówka... prowadząca do następnej wzkazówki... i tak dalej aż w końcu dochodzi się do ostatniej najtrudniejszej wskazówki... za rozwikłanie i jej... dostaje się item który może okięłznać wszechpotężnego potwora.
Żeby jednak go użyć trzeba podejść dostatecznie bilsko potwora... używa się na nim tego przedmiotu... a po jego zniknięciu... bohater zostaje jakoś uhonorowany... jakimś rare itemem... np medal of honur a całej tibi pojawiają się w jakichś skrytkach niespozianki... niewarte więcej niż 1cc bo byłoby za fajnie...
W całym pomyśle chodzi o to, żeby mógł się wykazać nawet 8lvl... bo w końcu chodzi o zagadki a nie pokonywanie jakiegoś super elo kozackiego potwora, więc tylko jeśli 8 lvl zdobędzie 1 wskazówke co jest najtrudniejsze, dalej może radzić sobie w miare sam.
Wżuciłem ten pomysł tu, bo slabo znam angielski... i mam nadzieję, że ktoś doceni ten pomysł przetłumaczy i wstawi na tibie.com
Proszę o pomoc!
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu.
Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Monsword - 18-10-2009 o 14:17.
|