Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992
Czekaj, czekaj… Piszesz że policjanci to takie grube, leniwe mendy (którym się nic nie chce), a teraz wyskakujesz z tekstem, że specjalnie się na was uwzięli? Nooo, na pewno policjantom się chciało ganiać jakąś gównarzerie, bo coś nie tak powiedziała... [Śmiech na sali] Haha i jeszcze zakłady, kogo pierwszego złapią xD. Pewnie rozwiesili na komisariacie wasze portrety pamięciowe i po kolei teraz wykreślają, jak złapią któregoś ;D
Masz coś nie tak w główce, Albertus ;/
|
a co ty możesz wiedzieć , ja miałem na start przewalone za nazwisko , podobnie jak 1 kolega. Tym co robiliśmy tylko się przyczyniliśmy do tego. A oni u nas tak robią , jak kogoś se wypatrzą to go udupia było już parę takich przypadków.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
@Albertuś
Wiadomo że jak policjant spisze/zaaresztuje cię raz, drugi, dziesiąty to potem ma cię za recydywistę. Potem takich ludzi zapewne umieszczają na magicznej liście i kiedy coś się dzieje to te osoby mogą być pierwszymi podejrzanymi, jeśli pasują do opisu, mieszkają gdzieś w okolicy zajścia. No i podejście do takiego człowieka jest, hmmm bardziej szorstkie niż do innych.
|
tak , to tez jest prawda a jak się do tego rodzina przyczyni to już wogle.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Sam sobie zapracowałeś na taką opinię wśród policjantów ^^.
Osobiście mam nadzieję, że cię wsadzą do pierdla (masz 16 lat, więc możesz, chociaż za takie błahostki to pewnie nie...).
|
Mialem na początku dużego minusa za nazwisko a se jeszcze to dopracowałem czego żałuje... Do więźnia wsadzają za byle co (takie czasy) , od 17 lat (kończę w listopadzie).
Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział , albo z własnej winy (bo święty nie jestem) albo wrobiony....