Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2009, 18:59   #681
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
Czekaj, czekaj… Piszesz że policjanci to takie grube, leniwe mendy (którym się nic nie chce), a teraz wyskakujesz z tekstem, że specjalnie się na was uwzięli? Nooo, na pewno policjantom się chciało ganiać jakąś gównarzerie, bo coś nie tak powiedziała... [Śmiech na sali] Haha i jeszcze zakłady, kogo pierwszego złapią xD. Pewnie rozwiesili na komisariacie wasze portrety pamięciowe i po kolei teraz wykreślają, jak złapią któregoś ;D

Masz coś nie tak w główce, Albertus ;/

a co ty możesz wiedzieć , ja miałem na start przewalone za nazwisko , podobnie jak 1 kolega. Tym co robiliśmy tylko się przyczyniliśmy do tego. A oni u nas tak robią , jak kogoś se wypatrzą to go udupia było już parę takich przypadków.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
@Albertuś
Wiadomo że jak policjant spisze/zaaresztuje cię raz, drugi, dziesiąty to potem ma cię za recydywistę. Potem takich ludzi zapewne umieszczają na magicznej liście i kiedy coś się dzieje to te osoby mogą być pierwszymi podejrzanymi, jeśli pasują do opisu, mieszkają gdzieś w okolicy zajścia. No i podejście do takiego człowieka jest, hmmm bardziej szorstkie niż do innych.
tak , to tez jest prawda a jak się do tego rodzina przyczyni to już wogle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Sam sobie zapracowałeś na taką opinię wśród policjantów ^^.

Osobiście mam nadzieję, że cię wsadzą do pierdla (masz 16 lat, więc możesz, chociaż za takie błahostki to pewnie nie...).
Mialem na początku dużego minusa za nazwisko a se jeszcze to dopracowałem czego żałuje... Do więźnia wsadzają za byle co (takie czasy) , od 17 lat (kończę w listopadzie).

Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział , albo z własnej winy (bo święty nie jestem) albo wrobiony....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 18-10-2009 o 19:04.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.