Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2009, 00:45   #13
RailChris
Użytkownik Forum

RailChris's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Jak dla mnie pomysł jest bardzo dobry. Nie rozumie tej krytyki ze strony niektóry userów. Zamiast krytykować słowami głupi pomysł, bez wyjaśnienia dlaczego uważacie go za głupi to lepiej sami coś wymyślcie. Zapewne lepiej siedzieć i krytykować niż działać.
Ja z Twojego pomysłu usunołbym tą opcje, że po zdobyciu tego rare itemka każdy dostaje do depo jakiś przedmiot. Rozumisz wtedy każdy po 100 kony 8 level i czekają, aż dostaną ten przedmiot wart np 5k połączą wszystkie i mają 500k.
Dlaczego Cip Soft tego nie wprowadzi?
Za dużo atrakcji dla facc. Liczy się tylko kasa, kasa, kasa (chociaż za bardzo im się nie dziwię). Tibia to rentowna inwestycja, więc ciągną ile sie da, a nie gra charytatywna. Poza tym Cip Soft woli rozbudowywać gre na wszystkie strony świata niż zająć się poprawianiem starych terenów (oczywiście w ostatnim Update poprawili wygląd Carlin itp. miast faccowiskich ale to kropla w morzu potrzeb). Gdyby wprowadzili różnego rodzaju ataki np. taki o którym mówisz Ty, wprowadzili więcej kreatur chodzących po świecie, zrobili więcej questów do krótych jest więcej niż 1 rozwiązanie może wróciłbym do gry bo teraz za bardzo mi sie nudzi. Facc, smoki, dle, gsy, smoki, dle ......

Pomysł OK.
RailChris jest offline   Odpowiedz z Cytatem