Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2005, 16:28   #20
Sir Kareta
Użytkownik Forum

Sir Kareta's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Karet'as
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
Sir Kareta ma numer GG 7411228
Domyślny

Ja miałem taką historie że szedłem na slima pod Carlin i spodkałem kolesia on do mnie "br??" a ja "no" a on "i kill you" i sie rzucial na mnie lecz on miał 8lvl a ja 12 no to go dedlem na drugi dzien znowu go spodkalem z kolega na moim lvl i sie na mnie rzucili lecz szedł mój kumpel na 30 lvl i ich dednal i tera jak ostatnio sie zalogowałem oni mnie spodkali i zaczeli uciekac do dp i tera jak mnie widza to albo mnie omijaja albo mowia hi i s*******aja tak tera sie mnie boja. Miałem tez drugą historie to było wczoraj grałem sobie moim drutem na amerze 10lvl i robiłem hmm kolo 20 przyszli takie debsy br na 105, 80 i 94 lvl i zaczeli wszystkich wybijac ja sobie stałem z takim jednym tez polakien na 33 lvl i jak probowali nas atakowac to my do dp lecz raz jak wyszlismy tez 105 lvl puścił czar i wszystkich przede depo zatruło i zabierało 22 i stopniowo mnie ja nie miałem exana pox(antidote) to pobiegłem do świątyni lecz ten 105lvl tez biegl i był z deczka szybszy powiedzial hi no to on myslał że ja newbie i nie umiem przesuwać ludzi no to przesunąłem NPC i udalo mi sie powiedzieć hi i heal kolesiuwa mnie odtruła i zostało mi 8 hp;Ppowiedziałem jeszcze raz hi i dostałem troche hp przed świątynią stał 14lvl drut i kupiłem od niego uh za 2 hmm potem poszłem na statek połowic rybki przyszedł kolega tego 105lvl i zawołał tego kolesia na 105 lvl bo on chciał mnie dednąć bo jak przeżyłem powiedział i kill you to ten koleś przybiegł lecz jak go zobaczyłem szybko sie wylogowałem i udało mi się przeżyć. To koniec moich histori. A co do tematu to jak bym zobaczył 8lvl br krzyczący "br the best" to też bym go dednął bo mnie tacy ludzie wkurzają nawet jak bym zobaczył polaka to bym mu powiedział że nie ma tak krzyczec albo coś bo mnie tacy debile w****iają!!!i myśle że większości takie debile wkurzają
Sir Kareta jest offline   Odpowiedz z Cytatem