Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2009, 19:28   #1830
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..

Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej..

Jak się mylę to poprawcie
Napisales ze JEDYNE co nam sie udaje to akcje prowadzone przez niklasa,mimo ze tak nie jest.Faktem jest za to ze, 70% akcji przeprowadza wlasnie niklas (nie liczac akcji prowadzonych przez aru,turkow czy morsona) A 30% urban i taktycznie te akcje zawsze sie udaja,tylko niestety czesto ludzie od nas padają w głupi sposob, co zreszta widac na camach.Pozatym trzeba brac pod uwage, ze po rozlamie zmienil sie team,ktory nie jest jeszcze taki zgrany jak ten stary
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem