Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2009, 17:18   #883
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
Tak tez wlasnie myslalem ze nie zrozumiesz
Glownym zalozeniem mojego postu bylo zwrocenie uwagi na twoj post ze niczym nie odbiega on od postow alberta (czytaj jol jol jestem zajebisty pale trawke mam zajebiste oceny ,na*******asz o fajnych akcjach w szkole a nie jestes za to jechany ) i chcialem pokazac ze jechanie alberta to jest forumowa moda i wszystkie albertonieluby robia tak bo elo pro ziomy (czytaj elyta forum)tez tak robia .Teraz pewnie jakis kotlet czy inny sorbet napisze mi ze no ale wiesz on robi tak ciagle gofuckyourself
To jest nieprawdopodobne, ze mozna pisać takie głupoty O.o Dziwisz sie, ze jesli ktos palnie głupią historyjke to go za to nie jadą, a albertusa jadą?
Taki przykładzik:
Polityk x zrobił małą wpadkę. Nikt nie zwrócił na to uwagi bo mu się to nie zdarza.
Polityk y ma same wpadki i zrobił kolejną również małą. Na drugi dzień piszą w gazetach: Stefan y znowy zaliczył wpadkę.
wnioski wyciągnij sobie sam
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem