Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.
Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie? 
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>
|
Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja

. Kiedys Etteron z Inshon. Teraz musi niezle Andrzejowi pucować żeby tutaj grać jak widać. Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.
Pytanie co wam to dało ? ten 70 + nie zagrażał nikomu.
Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.
Pytania do Rayla :
Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ?

I jak ostrego orgazmu dostaleś z powodu tego że zrookowaleś mojemu rlowi hara?? pewnie caly pokój wymalowany na biało świeżą farbą własnej roboty