Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AzuranskiRookstayerXL
...Gdy chce się na youtubie wyszukać "Anime Dog", to zanim skończy się pisać, wyskakuje w propozycjach "Anime Doda"...
|
Hmm, chyba wiem z czego dokładnie się z nas nabijają ludzie z zagranicy : D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
2 odc 2 serii Darker than BLACK - poodooobaaaaaaaa miiii sięęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!! naprawde jestem pod wrażeniem, wciagnelo mnie na maksa, odpalilem odcinek i prawie odrazu sie skonczyl - tak to wygladalo w mojej perspektywie 
|
Bo to przekozaczne anime jest. W dodatku Hei teraz taki badass jest, że Dante z DMC'a przy nim wymięka. Chyba tylko Prince z PoP może mu dorównać w poziomie bycia badassem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
power rangers 
|
All hail the mighty Power Rangers *kneels down and starts praying*!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grycan
Po dwóch odcinkach "Green Green" jestem święcie przekonany że tak zboczonego anime jeszcze nie widziałem. ^^ Chociaż dwa odcinaki to jeszcze za mało żeby oceniać.  Ale i tak wydaje mi się bardzo zboczone. ^^ Zobaczymy co będzie dalej. 
|
Ano, Guriin Guriin jest zboczone tak bardzo, jak kozackie jest DtB (czyli bardzo). Zapewne jesteś jednym z miłośników hentai, więc cała seria powinna ci się spodobać
:x
Ale nie bój żaby, jest trochę "całkiem" normalnych i przyzwoitych odcinków, chociaż nie ma żadnego, który byłby pozbawiony erotyki.