Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2009, 23:35   #12260
Yuri_Hyuga
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
Yuri_Hyuga ma numer GG 13649097 Yuri_Hyuga ma login Tlenu amon7100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AzuranskiRookstayerXL Pokaż post
...Gdy chce się na youtubie wyszukać "Anime Dog", to zanim skończy się pisać, wyskakuje w propozycjach "Anime Doda"...
Hmm, chyba wiem z czego dokładnie się z nas nabijają ludzie z zagranicy : D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- Pokaż post
2 odc 2 serii Darker than BLACK - poodooobaaaaaaaa miiii sięęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!! naprawde jestem pod wrażeniem, wciagnelo mnie na maksa, odpalilem odcinek i prawie odrazu sie skonczyl - tak to wygladalo w mojej perspektywie
Bo to przekozaczne anime jest. W dodatku Hei teraz taki badass jest, że Dante z DMC'a przy nim wymięka. Chyba tylko Prince z PoP może mu dorównać w poziomie bycia badassem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
power rangers
All hail the mighty Power Rangers *kneels down and starts praying*!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grycan Pokaż post
Po dwóch odcinkach "Green Green" jestem święcie przekonany że tak zboczonego anime jeszcze nie widziałem. ^^ Chociaż dwa odcinaki to jeszcze za mało żeby oceniać. Ale i tak wydaje mi się bardzo zboczone. ^^ Zobaczymy co będzie dalej.
Ano, Guriin Guriin jest zboczone tak bardzo, jak kozackie jest DtB (czyli bardzo). Zapewne jesteś jednym z miłośników hentai, więc cała seria powinna ci się spodobać
Ukryty tekst:
(ah, ah, żeby mnie ignorantem nie nazwali, bo pracę domową odrobiłem, żeby nie było, że nie - tylko OVA do Green Green jest uznawane za hentai, reszta za ecchi _/)
:x
Ale nie bój żaby, jest trochę "całkiem" normalnych i przyzwoitych odcinków, chociaż nie ma żadnego, który byłby pozbawiony erotyki.

Ostatnio edytowany przez Yuri_Hyuga - 20-10-2009 o 23:59.
Yuri_Hyuga jest offline   Odpowiedz z Cytatem