Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.
Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie? 
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>
|
""Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra"" i co pograles sobie debilu ? Przyszedles tu pare miesiecy temu na forum, rżnąłeś kozaka co ty kurwa nie wiesz o furorze, kogo ty nie znasz, co ty kurwa nie widziales. Swoim niewyparzonym ryjem wkoncu kogos zdenerwowales i Gremar cie ustawił. A na koniec oddajesz passy jak ostatni DEBIL jakiemus plebowi co Ci chara okrada. Jak dla mnie nie ogarniasz tej gry, nie umiesz przeżyc w tej dzungli jaka jest furora, znajdz inny serwer najlepiej non-pvp.
@razor_vis
Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.
Po co maja walczyc jak idioci samowolnie passy oddają ?   
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
|