Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2009, 14:12   #4061
Ketoprom_Torg
Użytkownik Forum

Ketoprom_Torg's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 150
Ketoprom_Torg ma numer GG 9418306
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
zreszta, zaraz po tym jak mi skasowali tego 87 ms, dostalem od kumpla 45 ed zeby chociaz cos nim pomoc w wojnie. Poszedlem na ancienty najslabsze i prawie od razu sie wypierdolilem, wolno biegal i strasznie malo zycia, i zabralem sie szybko stamtad takze tymi low levelami sie troche trudno gra w porownaniu do wiekszych magow
Ja np. nie mam problemu żeby przerzucić się z 150ed na 50ed czy 30ms
Chociaż ancienty są przejebane do dziś mam traumę jak padłem tam 3 razy

A co do tematu muzycznego słucham praktycznie wszystkiego od techno poprzez hiphop aż po metal i nie wydaje mi się żeby to czego ktoś słucha było takie ważne każdy będzie bronił tego co lubi.
O gustach się nie dyskutuje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
nawet magnetofon na 2 kasety ktory mogl kopiowac kasety a na plyty to malo kto mial odtwarzacz, nie mowiac o nagrywarce CD-R ktora pozwolilaby cos piracic jakikolwiek hiphop to byl rarytas, a NAS to tez zespol hiphopowy tyle ze orginalny w 100% inny od reszty hiphopowcow, tak samo jak K44,
Ja do dziś mam kasete z K44 ^^

@Trol

Bój sie!

Name: Jasiu Pogromca Troli
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 29
World: Elysia

:<

Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 21-10-2009 o 14:47.
Ketoprom_Torg jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.