Temat: Gildia Hardcory ~ Refugia ~ Co
Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 13:56   #1681
KricHu
Użytkownik Forum

KricHu's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 177
Skille: 101/74
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fetka123 Pokaż post
to po huj mnie tam braliscie ? pisalem od samego poczatku xortagusowi ze nie chce tam isc i nikogo ubijac, jak jestes taki elo pro ogarniacz to czemu sam nie poszedles i nie lurowales tylko mnie prosiliscie ?? bales sie ze ci mw beda rzucac i padniesz sam czy jak ? widzisz zawsze sie koncza takie akcje na sile

co do kleczaja mozesz sobie nie wierzyc ale taka jest prawda, ta swoja riposta pokazales ze jednak lepiej bylo ich zajebac i na drugi raz nie bede mial zadnych wyrzutow koniec

PS. wole byc nieogarem w tibii niz pizda na rl
skoro nie chciałeś iść to mogłeś porządnie dać xotragusowi do zrozumienia, że nie idziesz i chuj, a nie w środku akcji piszesz 'pierdole' i stoisz jak ta pizda :C a czemu sam lurować nie poszedłem? proste jak chuj - mam 1,7k hp i moge wyjebać sie jak ścierka lurując na typa, który ma ~2,5khp czy ile tam i zdecyduj sie wkońcu bo chyba sam już nie wiesz czy masz ich za kolegów czy za wrogów i nie sądze żeby był jakiś drugi raz, przynajmniej nie ze mną

@kleczaj
dobrze retsimowi tak \o juhu

skrinstrzał
19:26 Lech Kaczyynski [8]: mam 2 ringi dwarven
19:26 Siham [177]: ten drugi pewnie od jarka, nie?
19:26 Lech Kaczyynski [8]: jakiego jarka?
KricHu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.