Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 14:18   #1889
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc )
Jaki? Unika Benqa?
Cytuj:
Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota?
Otóz to. Wszyscy od nas mają oficjalny zakaz używania botów. A kto tego nie przestrzega dostaje zjebke. Wierzysz mi?
Cytuj:
I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu?
Nie mówię, że każdy (choć prawie wszyscy). Może i ty na Nurielu nie używasz, ale na innych charach już tak (a przynajmniej tak było przed twoją ostatnią przerwą, jak jest teraz jeszcze nie ogarnąłem).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Widze przecinek ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego, kropka
Otoz moj drogi przecinek skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,spacjamusiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,spacjato powiem ci ze musisz byc ograniczony przecinek bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow przecinek pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka.
Wiem przecinek ze Wanted to grupa super gosci przecinek bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,spacjaimrezujacymi non stop,przecinek zmieniajacymi laski jak rekawiczki,spacjanie grajacymi wogole w_ogóle w tibie chyba przecinek ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,spacja do tego kazdy z nich ma szkole i prace przecinek wtedy kiedy im pasuje,spacja ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie przecinek do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie przecinek ma sie rozumiec rowniez wiekowo.
Nephilism to/"-" banda frajerow uciekajacy ze szkoly,spacja pracy przecinek kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga przecinek bo nie maja co innego do roboty przecinek a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,spacja a do tego wszyscy graja na bocie.spacja Nephilism w nocy chodzi spac przecinek bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,spacja ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach przecinek ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 przecinek jak to ustalili przecinek wyjsc na swoje zajecia.
Pomijając już kwestię składni, fleksji i używania polskich znaków. Dlatego uważam to za bełkot. Jeśli przerasta cię precyzyjnie wypowiedzenie swoich myśli, to lepiej nie pisz już nic, idź pograj w tibie or sth.

A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bicho
a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.
Boże, co za kret... jakbyś nie zdążył się zorientować - każdy mój post jest w pełni merytoryczny, odpisuję dokładnie ma każde zdanie, łopatologicznie tłumacząc wam wszystko, "zjebem" tu nikogo nie nazwałem (ani nie użyłem żadnego innego obraźliwego wyrazu), a "Rudy" to jest ksywka rudego i nawet koledzy z gildii się tak do niego zwracają. I jestem tu chyba ostatnią osobą, której brakuje argumentów. A co do poinformowania - na pewno wiem więcej niż ty.

A wracając do hipokryzji...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bicho
jebany pedale
To tylko dowodzi, że to co piszę jest prawdą i nie ma siły by moje argumenty obalić. Nie możesz mi podołać i dlatego zachowujesz się jak frustrat, a swoją niemoc wyładowujesz bluzgając mnie. Niestety dla ciebie internet mam nie od dzisiaj, a z takimi kretami jak ty miałem do czynienia w nim już setki razy, więc wiedz, że to mnie zupełnie nie rusza (a tylko dowodzi, że mądrze prawie ).

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 14:31.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem