Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 15:18   #1893
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Mam zastrzeżenia do treści, ale było to już wałkowane sto razy, ja sam też o tym pisałem nie raz, i nie widzę sensu, żebym musiał szukać na poprzednich stronach odpowiednich postów, by ja kopiować i wklejać to samo specjalnie dla ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.
Nie ma tam ANI JEDNEGO nie potrzebnego przecinka (a jeśli tak to proszę bardzo - wklej odpowiednie zdanie), a po przecinku daję się spację (wejdź sobie chociażby na tibia.com i poczytaj newsa, to zobaczysz: "Almost every time you log into Tibia,_a message of the day appears which contains important notes,_gameplay hints or helpful tips for players.").
Cytuj:
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
No nie wierze... To był żart! Tak, właśnie tak!
Cytuj:
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.
Ahaha, to sobie nie sądź, choćbym nie wiem jakie dowody ci tu przestawił (chociażby ostatnie fale banów), to wiem, że ty swoje zawsze będziesz wiedział. Kret zawsze pozostanie kretem.
A jak Marjanek był jeszcze z nami, to owszem Wanted botowało (tyle, że w przeważnie ta część, która dzisiaj się zwie Nephilims). Teraz nie ma on nic do powiedzenia, a u nas jest zakaz botowania od Urba. Tyle.

EDIT
Bo zapomniałem wcześniej dopisać:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P
No widzisz, a teraz popadł w złe towarzystwo, odcięliście go od normalnych ludzi, i co się z nim stało? Botuje, ucieka z lekcji, kupuje chary w tibii... uzależnienie.

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 15:58.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem