Mam zastrzeżenia do treści, ale było to już wałkowane sto razy, ja sam też o tym pisałem nie raz, i nie widzę sensu, żebym musiał szukać na poprzednich stronach odpowiednich postów, by ja kopiować i wklejać to samo specjalnie dla ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.
|
Nie ma tam ANI JEDNEGO nie potrzebnego przecinka (a jeśli tak to proszę bardzo - wklej odpowiednie zdanie), a po przecinku daję się spację (wejdź sobie chociażby na tibia.com i poczytaj newsa, to zobaczysz: "Almost every time you log into Tibia,
_a message of the day appears which contains important notes,
_gameplay hints or helpful tips for players.").
Cytuj:
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
|
No nie wierze... To był żart! Tak, właśnie tak!
Cytuj:
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.
|
Ahaha, to sobie nie sądź, choćbym nie wiem jakie dowody ci tu przestawił (chociażby ostatnie fale banów), to wiem, że ty swoje zawsze będziesz wiedział. Kret zawsze pozostanie kretem.
A jak Marjanek był jeszcze z nami, to owszem Wanted botowało (tyle, że w przeważnie ta część, która dzisiaj się zwie Nephilims). Teraz nie ma on nic do powiedzenia, a u nas jest zakaz botowania od Urba. Tyle.
EDIT
Bo zapomniałem wcześniej dopisać:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P
|
No widzisz, a teraz popadł w złe towarzystwo, odcięliście go od normalnych ludzi, i co się z nim stało? Botuje, ucieka z lekcji, kupuje chary w tibii... uzależnienie.