Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 17:51   #194
R.R.
Użytkownik Forum

R.R.'s Avatar

Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
R.R. ma numer GG 7838431
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Porównać?! Lol, a gdzie ja tu coś porównałem? Powiedziałem, że wasze granie w zezenie PRZYPOMINA MI granie w WoW na privach. Chodzi o to, że i tak serwery kiedyś zamkną i wszystko pójdzie się... łaskotać. Mam ci to narysować?
Globalne serwery gier też kiedyś upadną. Poza tym na privach gra się dla przyjemności i czystej rozrywki, a nie z przymusu, więc Twoje stwierdzenie 'nad którymi się męczycie' jest błędne. Ofc można mówić o ludziach uzależnionych, którzy płaczą na widok dc czy wiadomości o zamknięciu serwera i wbijają levele miesiącami z braku znajomości gry, ale ich w to nie mieszajmy. (:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Nolife detected, wiesz chociaż co oznacza słowo 'kumpel'? Nie, nie chodzi o 'friend online'. Kumpel
Haha, fail. Stwierdziłem ogólny fakt, w tym zdaniu nie ma nawet 'ja' w domyśle. W ogóle to co Cię obchodzi czyjeś życie prywatne? Książkę piszesz?

Cytuj:
CHODZI O EFEKT! A jest on identyczny (chociaż bardziej kiczowaty) jak w tipii (nie chodzi mi o dom indianina )
Inne gry(odchodząc od Zezenii) też są podobne do siebie. Przykładowo te wszystkie animeshity typu Silkroad, Metin, Knights Online i inne. Podobne, a jednak się różnią.

Ostatnio edytowany przez R.R. - 22-10-2009 o 17:53.
R.R. jest offline   Odpowiedz z Cytatem