Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 19:55   #10925
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Czy tylko mi się wydaje, że Kaka specjalnie zagrał słabo i spieprzył wszystko, co tylko mógł?
Mi też, ale bardziej odebrałem to jako "będę grał poprawnie, ale nic nadzwyczaj, nie chce mi się, boję się".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
dobra, starczy ligi mistrzow. Za 2 dni Adamek - Golota, a ja juz nie moge sie doczekac. Srsly. I niech sobie ludzie gadaja o nim co chca, ale ja tam lubie i szanuje Golote, mimo ze glowka to mu chyba nie funkcjonuje na najwyzszych obrotach. Szkoda ze zmarnowal taki potencjal, ale coz, happens. W kazdym razie w sobote bede kibicowal Andrzejowi. I jest on imo faworytem, bo z calym szacunkiem dla Adamka, ale waga ciezka to jest zupelnie inna kategoria silowa niz junior-ciezka, i jak dostanie kilka strzalow, to moze zaliczyc spotkanie z deskami.
Racja, a większość twierdzi, że wygra Adamek. Moim zdaniem Endrju go zje. To będzie jak walka z Tysonem, tylko teraz Gołota się zabawi. Oby mu ucha nie odgryzł

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem