Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Konsolowcy to powazni gracze ? ;O
|
Patrzac po jego wypowiedziach, to niekoniecznie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oleander
Chyba mówisz o posiadaczach xboxa 360 bo tam niby banuja za granie na piratach, ale np. PS2 PSX bardzo łatwo i bardzo tanio przerobić a znam wiele osób ( w tym ja ) którzy tego nie robią bo to jest jednak żałosne. zwykła kradzież. I nie robią tego z powodu strachu tylko ze zwykłej przyzwoitości, a PECECIARZE to zwykłe szuje, mendy. I bardzo się ciesze że jeszcze do końca nie złamali PS3 i nie można tak jak na ps2 wrzucić chipa do konsoli i jechać na piratach
|
Postawa godna pochwaly, ale uwierz mi - gdyby tak latwo sie piracilo na konsolach, jak na kompie, to wiekszosc konsolowych casuali nie mialaby oporow

Jednak perspektywa utraty gwarancji jest troche odstraszajaca. No i trzeba sie z tymi piratami bardziej bawic, niz na kompie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RentonB
Ja juz preordera wycofalem sciagne pirata przejde singleplayera i usune.
|
Po tym, jak dowiedzialem sie, ze gra przez siec ma wygladac na zasadzie przycisku "join now" i losowemu trafieniu na serwer (czyt. nie mozesz decydowac, na jakim pingu bedziesz gral) tez wycofalem preordera. Jak wyjdzie gra, zobacze, jakie beda opinie, ale na razie sie wstrzymalem.
Cala ta akcja utwierdzila mnie w przekonaniu, ze poczatkowy wybor MW2>BC2 byl raczej bledny... Jesli DICE nie zwydziwia, jak Infinity Ward, to na poczatku przyszlego roku bede niszczyl budynki z T-90 na kolejnym Polu Bitwy