remis ze wskazaniem na Lubin. Slask straszny piach pokazuje ostatnio, a druzynom Smudy tylko w to graj.
Jakze bardzo jebac Asseco Prokom. Znow mi kupon skopali, bo nie chcialo im sie spiac posladow w drugiej kwarcie i dali sobie rzucic 30 pts w 2q.
Zgorzelec to chyba naprawde niedobre miejsce dla mlodych polskich koszykarzy, bo juz drugi zawodnik ktory ma byc naszym czolowym grajkiem dobrze sobie radzi wszedzie, tylko nie w Turowie (Koszarek przed Turowem/po Turowie >> Koszarek w Turowie, Iwo przed Turowem/po Turowie >> Iwo w Turowie). Mam nadzieje ze to byl tylko syndrom Filipovskiego i przynajmniej Leonczyk z Chylinskim cos jednak pokaza.
Derby Trojmiasta minimalnie dla Pacceco. Niech mi teraz ktos wyjasni, dlaczego TVP Sport nie przeprowadzilo transmisji z tego meczu.
Loganiq 24 pts, Qyntel 32 pts, Iwo 22 pts. Iwo zaczyna sie liczyc w MVP Race ; I dobrze. Prywatnie Ivonka jest strasznym chujcem, ale w kadrze potrzebny jest ktos kto zastapi Plute i nie bedzie Loganiqiem. A ze szczerze licze na dzika karte na przyszloroczne MS, to niech nabiera skilla juz teraz.
Fajny mecz w Bytomiu. Wygral Ruch, ale imo Polonia zasluzyla na remis. No, ale 0-1, Ruch zrownal sie juz z Wisla i odskoczyl reszcie stawki. Hehehehe.
|