Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2009, 01:14   #382
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Akurat ja zauważyłem coś wprost przeciwnego. Aha, na PS2 piraty można odpalać bez utraty gwarancji (wydatek rzędu 100 zł.).

Tylko kto teraz ma rację?
Zalezy, kto bardziej sie orientuje w swiecie konsoli - ja od razu mowie, ze jestem laik i stwierdzam to na podstawie opinii kilku znajomych + przejrzeniu kilku for internetowych.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Jak widać, nie będzie źle. Mam nadzieję, Ashlon, że wyrobiłeś sobie już na początku opinii, że system dołączania do gry będzie wyglądał jak w battlefield heroes (nie wiem, czy grałeś). Z tego co tutaj sobie wyczytuje to funkcje, o które mogliśmy się martwić, tj. brak możliwości gry ze znajomymi, czy wbijanie do serwera, gdzie jest korzystny dla nas ping, a nie, gdzie grają osoby z modemami 56kbps będą zawarte w grze.
Nie gralem, ale orientuje sie, jak to wyglada. Coz, jak to wyjdzie w praniu, dopiero zobaczymy. Osobiscie wole miec jednak mozliwosc wyboru serwera. Zazwyczaj upatruje sobie 2-3-4-5 takowych o odpowiednich dla mnie specyfikacjach, a potem na nich gram. Jakos srednio lubie systemy, ktore lepiej wiedza ode mnie, co ja chce.

Co do BF:BC2 :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Official
Will BF:BC2 Pc have dedicated servers the user will control? Yes!
Uf...