Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
Akurat ja zauważyłem coś wprost przeciwnego. Aha, na PS2 piraty można odpalać bez utraty gwarancji (wydatek rzędu 100 zł.).
Tylko kto teraz ma rację?
|
Zalezy, kto bardziej sie orientuje w swiecie konsoli - ja od razu mowie, ze jestem laik i stwierdzam to na podstawie opinii kilku znajomych + przejrzeniu kilku for internetowych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Jak widać, nie będzie źle. Mam nadzieję, Ashlon, że wyrobiłeś sobie już na początku opinii, że system dołączania do gry będzie wyglądał jak w battlefield heroes (nie wiem, czy grałeś). Z tego co tutaj sobie wyczytuje to funkcje, o które mogliśmy się martwić, tj. brak możliwości gry ze znajomymi, czy wbijanie do serwera, gdzie jest korzystny dla nas ping, a nie, gdzie grają osoby z modemami 56kbps będą zawarte w grze.
|
Nie gralem, ale orientuje sie, jak to wyglada. Coz, jak to wyjdzie w praniu, dopiero zobaczymy. Osobiscie wole miec jednak mozliwosc wyboru serwera. Zazwyczaj upatruje sobie 2-3-4-5 takowych o odpowiednich dla mnie specyfikacjach, a potem na nich gram. Jakos srednio lubie systemy, ktore lepiej wiedza ode mnie, co ja chce.
Co do BF:BC2 :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Official
Will BF:BC2 Pc have dedicated servers the user will control? Yes!
|
Uf...