Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2009, 23:43   #1
histi
Guest

Domyślny Jak trafiłem na złą drogę

Przez pieniądze. Byłem dobrym uczniem w szkole zawsze dostawałem dobre oceny, pochodziłem z dobrego domu, udało mi się dostać na uniwersytet jednak stwiedziłem, że to nie ma sensu. Nie chciałem żyć za 4-5 tys. na miesiąc, bo to dla mnie było stanowczo za mało, postanowiłem, więc zająć się handlem narkotykami. Interes się nieźle kręcił przez wiele lat, zarabiałem grube pieniądze w pewnym momencie nie musiałem wychodzić na ulicę z towarem, bo miałem od tego ludzi. Żyłem jak król piękne samochody, coraz ładniejsze dziewczyny, takie życie mi odpowiadało miałem świadomość tego, że mogę zginąćw każdej chwili, ale było warto, bo takie życie mi odpowiadało, miałem wszystko świat był mój. Byłem przygotowany na śmierć, ale lepiej jest zginąć jak król niż umrzeć jako żebrak. Niestety w trafiłem do więzienia, nic nie dało się zrobić. Posiedziałem kilka ładnych lat i teraz jestem wolny. Czy wg Ciebie warto zejść na ciemną stronę? Ile jest warte twoje życie?
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.