Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paxer125
moim zdaniem cały ten update to jedno wielkie bagno..
co ma znaczyć to ze po m wallach można chodzić??
|
Po M walach NIE BEDZIE MOŻNA CHODZIĆ Normalnie, Cipsoftowi chodzi tylko o to, żeby takie nooby jak ty nie przeszkadzały zespołom do walki, normalnie jak koles ci walnie m wala przed dp to po nim lazić nie bedziesz mogł. Tylko, jak ty walniesz m wala kolesiowi, ktory jest we wojnie bedzie mogl po tym przyejsc. Ja brałem dużo razy udział we wojnach, to specjalnie openki musiały być około 2-3 rano, żeby nooby nie blokowały. Ile razy przez takie coś padałem to jest poezja. :/ Ale cóz, życie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aquanito
JEdynym Kołkiem to Jestes Ty pierdolony Noob charze... Bylo dobrze to to spierdolili. i staraja sie naprawiac za wszelaka cene
|
Może troche spierdolili zeszly up, ale nikt nie jest idealny. A po drugie nie Cipy~ zjeb**** to, tylko wy wszyscy, oni bez niczego nie robią czegoś. Pomysły oni nie wyssali z palca, tylko wzorowali się na waszej wyobraźni, zrobili co mogli, żeby to wszystko jak najlepiej zrobić, jednak pierw czegoś ludzie chcą, a potem myślą sobie :
- A nie jednak to głupie, cip soft jest do bani
Trochę głowy w tym, jeżeli chcecie się wypowiedziec na tibia.com, pamietajcie, że up moze być zadecydowany waszym postem na tibia.com
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dybik
Moim zdaniem wiecej i tak zalet tego update niz minusow.
Jeszcze niech dopracuja kwestie nagrody za wygrana wojne do wieksze kwoty (najlepiej mysle ze bez limitu).
Jedyne kwestie, ktore beda do bani to brak mozliwosci atakowania z jednego pola i mwalle.
Swoja droga, wspolczuje tym co graja na no(n)ob pvp , teraz dopiero tam sie tloczno zrobi.
|
Z nagrodą też sie zgodze, powinna być bez limitu, bo co to jest dla 300 levela dac 300k na wojne, po wojnie skoczy na ferumbras tower i w pare dni to odrobi.
A co do non pvp, to myśle, że tak nie będzie, że będą przepełnione, jednak ludzie będą robili wszystko z głową, a transfer postaci na pewno będzie kosztować dużo ojro, o rzecz biorąc zobaczycie, że mało kto będzie z tego korzystał.
Ogólnie to myślę, że to co CipSoft teraz robi jest jak najbardziej prawidłową rzeczą

Chociaż dodałbym jeszcze mniejszy limit graczy na serwerze, np żeby kolejka zaczynała się od 700 graczy.