Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2009, 15:24   #2
WuKaEs
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Super-Men Pokaż post
Elite Knight.

Priorerytetem jest wbicie 9mlvl'a bądź 8+ Buff , lecz jest to chyba bez sensu.
W Sumie najlepsza profesja do rashowania wroga , dużo hp , dobre leczenie , chociaż szkoda , że leczy się tylko potami ,a Exana Mort , nie daje dobrego leczenia podczas battle.

Nie zastąpiony w różnego typu defensach , bądź trapach.

Nie wygodna możliwość bicia wroga , gdyż musi bić go w zwarciu , a na Battle jest to rzecz , rzekłbym nie wygodna.

Posiada Buffy , mało używane , gdyż hity z samego miecza nie są zbytnio zadawalające

Z Grana trudno trafić , chyba , że ofiara została strapowana , a my stoimy obok niej.

Dobry czar na bieg , bardzo szybko można uciec , lecz trwa on 5sek i zabiera 100many

Przydatność ? Oceńcie sami.
Brak 9mlvl'a i używania mwallów idzie przeboleć, ale jest to minus.
Przydaj się do trapowania to fakt i jeżeli uda mu się już kogoś dopaść w trapiee, czar ''Utito Tempo'' jest BARDZO przydatny. Jest to któtko trwały buff, ale podnosi o dużo skilla. Exori gran to standard.
Co do ''Utani Tempo Hur'' przydaje się jezeli Knight jest w trapie i musi kogoś odepchnąć i przebiec tak aby nikt nie trapił magic wallem.
Ocena 7/10

Cytuj:
Royal Paladyn.

Do wojny w sumie można dojść już od 80lvla , używając Assassin Starów oraz SD.

Lecz jest to chyba trochę bez sensu , gdyż nie ma zadawalająco dużo Hp i spada na średnie combo , gdyż się nie wyleczy.
Leczenie jest Dobre Exura San , na około 170lvlu leczy po 500 , ale chyba zbyytnio sie rozpędziliśmy , można używać również Spritów , w ostateczności , gdy ktoś manasuje się bez bota , trudno wyrobić SMP , na leczenie Sanką więc można paść po prostu z nie doboru many

Hity wydaje mi się , są zadawalające + SD dają niezłe combo , wadą dośc duża jest wolne bieganie , praktycznie poruszamy się na utani hurze , a gdy chcemy biec na utamo tempo sanie , nie możemy przez kilka sek się leczyć , więc gdy rzucimy czar w złym czasie , może się to skończyć zwiedzeniem świątyni.
Również czar ten , spala za dużo many.

Przydatność ? Oceńcie sami
1 Pal nie używa SD na wojnie, idz na OTS. Naoglądałeś się głupot i myślisz, że używa... litości.
SMP są używane na wojnie...
PAMIĘTAJ O T RINGACH !!!! i SS'ach
OCENA:
9/10

Cytuj:
Elder Druid.

Sprawa tutaj jest prosta , praktycznie sa światy gdzie od 45lvla , można walczyć , ale to chyba jest bez sensu.

Od 80lvla , zaopatrujemy się w SD , Gmp , Paralize i typowy ekwipunek , na OB można powiedzieć nie zastąpiony , Runa typu paralize , jest bardzo potrzebna , lecz wiadomo zabiera mane , więc nie można nigdy zapomnieć , że spam parali może się źle skończyć.
Posiada Czar Sio , oraz Mas Res , dzięki nim można uratować dupy kolegą z guild.

Posiada rune Wild Growth tzw. Krzaki , przydatne w trapie , lecz można je wycinać , więc straciły na wartości.

Czar typu Exevo Tera Hur pomaga w zadawaniu obrażeń większej liczbie wrogów.

Utani Gran Hur - Wiadome trwa 20sek , zabiera 100many co nie jest dużym ubytkiem dla tej ów profesji.

Dość dużym minusem jest to , że stoimy na Utamo , a gdy gonią nas wrogowie , ani my , ani bot nie może nas leczyć Gmp , więc ,żeby się uleczyć musimy zatrzymywać się co 1sqm , przez co łatwo można wpaść w trapa.
Gdy w tym trapie się znajdziemy , praktycznie jesteśmy bez silni.
~~~Przydatność ? Oceńcie sami

Cytuj:
Master Sorcerer.

Praktycznie to co Elder , z róznicą taką , że nie może rzucać tzw.krzaków , paralizy , mas resować , ani siochać.

Posiada mocniejsze UE , Buff +1mlvl , bardzo przydatny dla Eków.
Mocniejszy Vis Hur , niż Tera Hur Eldera.

Może założyć Robe Of The Underworld. co daję -12% obrażen od SD.
Wiem , że są ich odpowiedniki w armorach dla Ek , Rp , ale ten obniża 2 x więcej niż wyżej wymienione odpowiedniki.

Przydatność ? Oceńcie Sami.

Jest to mój 1 post tego typu.
Wiem , że sa błędy i nie dociągnięcia.
Ale wybaczcie mi to , zapraszam do wyrażania swoich opini ludzi którzy byli / są w wojnie i tych co mają różne pytania.
Nie chciało mi się czytać co pisałeś o ED i SOrcu bo pewnie takie same bzdury i oczywistości jak o Kinie i Palku... ide na mecz nie ma mnie do 18
I proszę, nie poisz takich pierdół...
---
Nie będe zaglądał do tego tematu

Peace
  Odpowiedz z Cytatem