Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Hah, nie chciałbyś mnie zobaczyć... I wierz mi, nie nadaję się KOMPLETNIE do pracy fizycznej. 188 cm, 58 kg. Wiedziałem że nie uwierzysz.
|
to już jest choroba ;D według mnie przy wzroście 180 cm powinno się ważyć 80-85 kg , przy moim dopuściłbym 75-80 , oczywiście bez sadła bo to tez choroba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Clockwerk
odpowiedzą na wszystko jest alkohol
nawet pijąc samemu poznasz tylu ciekawych i wielkich myślicieli że głowa mała ! 
|
ja tez lubiłem wypić , obecnie chodzę do klubu i nie pije 5 tygodni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Nie pomyśleliście, że mając prawie 18 lat myślałem o tym niejednokrotnie?
Zabawię się teraz w Albertusa ale co mi tam.
Przytyć próbuję już od pół roku, co z tego że co zjem to wysram, co z tego, że moja waga waha się w granicach -/+ 2kg, co z tego, że kochana rodzinka nie pozwala na żadne używki. Siłka? Haha. Tam ludzi takich jak ja się nie toleruje.
Wybrałem złą ścieżkę, niedawno sobie to uświadomiłem, rzygam widząc siebie, czuję wstręt do siebie, ale za uj nie mogę nic zrobić. Fajnie nie? Coś więcej, na priv, nie będę ludziom życia psuł :<
@down: Chudych - może. Szkapy / wieszaki / tyczki - fuuuuj.
|
aż mi cie szkoda...(poważnie) Ja tez chciałbym lepiej wyglądać bo jestem chudy... myślałem o siłce ale będą ze mnie gnić ze ileś tam tylko podnoszę. Wiesz co Ci poradzę? z doświadczenia zawodowego powiem Ci jedz duuuuuzoooo pieczywa... na kursie tłumaczyli nam ze tam jakieś składniki są wypychające. Ja zawsze bylem jeden z chudszych w klasie a w piekarni tyje momentalnie (przez miesięczny urlop schudłem 3 kg a 2 tygodnie po urlopie wróciłem do wagi.) , myślę ze jak będę w 3 klasie miał 4 dni praktyki w tygodniu może wreszcie będę ważył te 80 kg (norma przy mym wzroście)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mindless
Ale właśnie ja jakoś niespecjalnie wiedziałbym jak zachować się na bardziej zaawansowanej imprezie...Co mam iść wyrywać laski ? Na co, na mojego 80 resto druida ? -.-
|
bądź dusza towarzystwa , gadaj z każdym o wszystkim często rób z siebie durnia będziesz bardziej popularny ale nie kozacz bo dostaniesz od kogoś wpier. najlepiej znajdź se dobra ekipę i udowodnij im ze jesteś w porządku , reszta się będzie sama okładać.