Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2009, 22:18   #36
Antocyjan94
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 10 2009

Domyślny Odskok

Witam niedawno dołączyłem do forum ponieważ wkurzyłem sie jesiennym up' em. Nie rozumiem dlaczego cipsoft robi takie rzeczy zamiast np. Dodac ze 2 respy dragow i dl dla facc takich jak dragi koło veno.Rozumiem ze dzięki pacc zarabiają
ale nadal zostanie dla pacc wyspy outfity , czary , questy. Przeciez im chodzi o zysk nie patrzą na sondy tylko jak zarobic za zmiane swiata będzie sie płacić po 100 zl zobaczycie. Poza tym co to za argument ma hunta? Zapracowal na niego niech ma nikt nie robi huntow dla zabawy przecież to też kosztuje. A te zmiany światów strasznie mi się nie podobają ponieważ gracze narobią sobie problemów przez te 6 miesięcy i uciekną na inny? Mam nadzieje że to będzie dużo kosztowało. Ja lubię gdy jest dużo ludzi na servie dużo się wtedy dzieje mam nadzieje że ludzie z enfo przejdą na światy pvp takze na moją aldore. Jedyny + tego up'a to non pvp koniec z bloczeniem przejscia dragow w veno nie grałem na n-pvp ale wyobrażam sobie jak to wyglądało.
Na szczeście (choć i tak to już zjeb...) zostawili pvp zwykłe w spokoju mogę normalnie trapować =p I mam pewne pytanie ktoś wie jak będzie wyglądał start po łatce ? Każdy od nowa wybiera świat? Bo ja z enfo nie chciałbym na hardcore grać

Ostatnio edytowany przez Antocyjan94 - 25-10-2009 o 22:32.
Antocyjan94 jest offline