Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2009, 23:30   #59
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

@Albertus.
Tu nie chodzi o to, że ktoś jest nietolerancyjny. Możesz mieć sobie jakie tam poglądy chcesz. Po prostu niektórzy użytkownicy próbują czasami wyjaśnić ci, że na ten świat, w którym żyjemy składają się pewne wartości, normy i prawa, o których zapewne nawet nigdy przez chwile nie pomyślisz. Patrz użytkownik Martka, w odniesieniu do twoich bzdur:
Cytuj:
Owszem możesz, ale dobrze by było, gdybyś zrozumiał, że życie > idiotyczne uprzedzenia.
Pomyślałem sobie dokładnie o tym samym, kiedy przeczytałem to, co tu pisałeś. Wszyscy normalni wiedzą, że życie ludzkie (i nie tylko) jest najwyższą wartością, która powinna stać ponad wszystkim. Inną sprawą jest to, że przedstawianie ci moich myśli w tej kwestii było, no i wciąż jest zupełnie niepotrzebne i bez sensu, a branie twoich postów pod uwagę to strata czasu.

Podsumowując wszystko, to jako użytkownik forum jesteś totalnie niepotrzebną jednostką. Nic, totalnie nic nie wnosisz do żadnej z dyskusji. Zaburzasz tylko w miarę logiczne, spójne i związane z tematem dyskusje. Przedstawiasz swoje chore poglądy, które tolerujemy, bo masz do tego prawo, ale są tak bezwartościowe, że aż zal ich czytać. Twoja postać tutaj nie daje z siebie niczego, nie potrafisz słuchać, jesteś po prostu infantylnym egocentrykiem. Kompletnie nie nadajesz się nawet do jakiejkolwiek resocjalizacji. Głównie z uwagi na to, że rozmowa z tobą przebiega tylko w jedną stronę. Szczerze mówiąc, gdybym był moderatorem otrzymałbyś od mojej osoby permanentnego bana. Nawet nie, za łamanie regulaminu, bo z reguły jesteś spokojny, ale za tą chorobę, którą szerzysz. Jesteś tak zepsutą jednostką społeczną, że po prostu bałbym się, że jakiś młody użytkownik mógłby wziąć sobie te twoje wypociny na poważnie i wejść w twój światek pełny tych wszystkich śmieci. To dla mnie byłoby wystarczającym powodem, żeby odciąć takiej osobie jak ty dostęp do forum już na zawsze.

Oczywiście, nie ulega wszelkiej wątpliwości, że czas na napisanie tego /\ można śmiało uznać za zmarnowany.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 25-10-2009 o 23:33.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem