Up. ale jak mam takie przekonania to po co niektórzy muszą to na sile zmieniać? Nie lepiej było by ze jest temat , każdy przedstawi swoje zdanie ewentualnie może narodzić się lekki oftop.? To ze zawsze znajdzie się menda co mnie się uczepi i za język pociągnie (a wtedy się już zaczyna) to inna sprawa.
Rozmowa ze mną nie idzie w 1 stronę , czasem przyznaje się do błędu i się czegoś uczę. Ale w niektórych kwestiach mam wyrobione zdanie z własnego doświadczenia i nikt mi nie wmówi ze niebo jest czerwone skoro ja widzę niebieskie.
Ryba o takie mendy mi chodziło :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Koleś ktory nie jest tolerancyjny rząda tolerancji wobec niego ? Paszoł won hipokryto aww
z rangi glupola u mnie spadles do przedmiotu =]
Tym samym chyba urządze sobie dzień huncenia polaczkuff =] a ich looty rozdam żydom , Niemcom i murzynom.
Mamy wojnę z Izraelem ?  Z żydami ? Oooo zawsze dowiaduję się czegoś nowego od ciebie.Kurde jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy tworzą sobie "wrogów" na siłę. No ale rozumiem , że to nie jest propaganda spotkałeś w swoim życiu masę żydów , a te twoje "Siematycze" to miasto gdzie co druga osoba do murzyn , który ofc jest very ivul.
// Jesteś tak głupi , że będę cie ignorować , bo po co wdawać się w dyskusje z "tym czymś" zwanym albertus ?
|
1. Nie zadam , po prostu ciekawi mnie ta ich pełna tolerancja ( znam pewnego człowieka który mówi ze toleruje wszystko nawet nietolerancje wiec porównuje osoby tolerancyjne bo takie są do tych co są tolerancyjne bo taka jest moda)
2.GZ...
3. Pokazujesz swoja głupotę , jak ktoś jest Moim wrogiem to nim jest a nie jestem nikim ważnym żeby z tego powodu wywoływać wojnę , owszem jakbym był Dyktatorem , ale ja jestem zwykłym człowiekiem.
żydów , murzynów i te inne spotkałem dużo , ale nie będę tego 1000000 raz opisywał bo to nudne może być. Po prostu jak mowie ze mam z nimi osobiście złe doświadczenia i se takie poglądy sam wyrobiłem to znaczy ze tak jest.
4. Jeszcze niektórzy użytkownicy są normalni ( owszem maja inne poglądy) ale gadają w miarę mądrze, ale ty przechodzisz wszelkie normy... ale to widać po twych postach. Ja mogę mieć dla wielu z was głupie poglądy , ale twoje posty wyglądają jakbyś miał 13 lat.