@Murzyni: AFAIK według statystyk przeciętny Murzyn ma IQ niższe o 10 pkt. od białego (Azjaci mają jeszcze wyższe, though), za to ma dłuższego pyrdka i szybciej przebiega setkę. Ponoć w USA 96% gwałtów na białych kobietach jest dziełem Murzynów (no ale powiedzmy sobie szczerze, kto chciałby zgwałcić Murzynkę =P) (edit: swoją drogą, Murzyni stanowią bodaj 20% populacji USA, o czymś to pewnie świadczy). Ludzie są różni i lansowane w mediach poprawne politycznie poglądy często po prostu mijają się z prawdą.
Zaznaczam: Murzyni są od nas inni, nie - gorsi.
@organy: nie miałbym nic przeciwko, choć na mojej diecie pewnie wiele cennego mięsa we mnie nie ma. Oświadczenia żadnego nie noszę, bo nie spodziewam się nagłej śmierci - może głupie, ale wychodzę z założenia, że mam jeszcze czas ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Owszem , życie ludzkie jest bardzo ważne , ale są osoby dla których są inne priorytety. Myślisz ze chłopcy co podkładali się pod czołgi z butelkami benzyny czy Obrońcy Westerplatte nie mieli innych priorytetów? Walczyli o Naród , bo wiedzieli ze gdy oni będą dla Narodu wtedy Naród będzie dla nich.
|
No, rzeczywiście,
naród "był dla nich". Ci, którzy nie zginęli (w wielu przypadkach - niepotrzebnie, choćby Powstanie Warszawskie - owszem, zacne w celach, ale przyniosło nam tylko przykre konsekwencje i kolejną rocznicę do świętowania) i przeżyli wojnę, trafili pod władzę komunistów, a ci, którzy dożyli "wolności", dalej są w d*pie i dostają groszowe emerytury. Ach, ten wspaniały "Naród"!
Człowieku, masz tak wyprany przez swoich kolegów z ONR i NOP mózg, że szkoda gadać. Naród to, naród tamto, czarnuchy i żydy do piachu, pieczmy bułki dla narodu.