26-10-2009, 18:03
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Albertus, nie wiem może przez całe swoje życie mieszkałeś w piwnicy, to cię uświadomię, że w Polsce nie ma żadnej wojny, nikt nie chce przejąć naszego kraju, nie ma potrzeby poświęcać się w imię narodu (btw. nawet jeśli coś takiego by się wydarzyło, w życiu nie walczyłbym za Polskę jako naród, tylko stałbym z boku i patrzył jak polaczki same się dobijają). Więc twój przykład ma się nijak do tego, co mówiłeś. Wiesz, każdy człowiek jest inny. Przecież to my, biali, uważaliśmy czarnych za swoich niewolników. I co, teraz Obama powinien doprowadzić do zniszczenia wszystkich białych? Mam nadzieję, że rozumiesz, a jeśli nadal kierujesz się stereotypami (notabene wykreowanymi przez samego siebie), to nie dziw się, co ludzie mówią o tobie. Przecież każdy może mieć swoje zdanie.
|
Pisałem już , że ludzie sobie wymyslaja jakies pseudo wojny... do niego to nie dotrze...
Cytuj:
@topic Dałbym organy, włosy też, chociaż się zastanowię. Skoro nie lubię wyrzucać pudeł i wszystkich opakowań, bo sądzę że się przydadzą, to może lepiej nie dawać i się zahibernować? Chyba się zamrożę, i napiszę by mnie obudzić w 2500 roku n.e
Włosy mogę oddać..
|
Nie sądzę abyś żył. Co najwyżej staniesz się mumią.
|