Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2009, 19:12   #1
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Stan: Na Emeryturze
Świat: Morgana
Domyślny Łyżwy/lodowisko (hokej,jazda fugorowa) - temat ogolny.

Witam. Przyszedlem po rade, czy warto kupic lyzwy ktore sobie wybralem i zarazem rozpaczac temat ogolny o jezdzie na lyzwach. Chce wiedziec czy warto kupic te lyzwy: http://sklephokejowy.com/product-pol...K-4K-Pump.html
Jezdzicie na lodowisko? Jaki styl preferujecie: jazde wyczynowa(freestyle) czy moze figurowa lub jakas w ogole odrębną? Ile czasu jezdzicie(jezeli w ogole jezdzicie)? Na jakich lyzwach jezdzicie? W jakim miescie? Macie jakas grupke znajomych z ktorymi jezdzicie? Dodajcie cos od siebie, jezeli chcecie cos napisac
Ja jezdze ;p skoro zakladam taki temat. Jezdze wyczynowo. Gdzies 3 lata. Ja w tej chwili jezdze na Nike-Bauer'ach Vapor'ach Speed'ach(szajsik).Teraz jestem w Belgii, to w Brukseli na jakims zakichanym malym z beznadziejnym lodem lodowisku. Jak jestem w Polsce to Bialystok. Smigam z bratem, bo nie chce mi sie nawiazywac znajomosci z tutejszymi belgami-pro-elo smigaczami. Powiem tylko, ze zagranica przewyzsza nas w jezdzie wyczynowej o miliard razy ;p ja sam az tak super mega nie jezdze, ale to widac jak oni w porownaniu do nas smigaja.
Macie jakies rekordziki?
Ja swoj osobosty to mam taki, ze sypie gdzies na okolo 1,5m
Mam nadzieje, ze temat bedzie czesto odwiedzany i komentowany.
@2down
Ja w Polsce w ostatnia zime siedzialem na lodowisku max. 8h. W ta sobote na tym dupiastym w Brukselii z bratem i jego znajomymi siedzialem ponad 6h. A tak ogolem to w Bialym jezdze na 3h, a tutaj 3-4.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE

Ostatnio edytowany przez Psychotata - 26-10-2009 o 19:24.
Psychotata jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.