Witam. Przyszedlem po rade, czy warto kupic lyzwy ktore sobie wybralem i zarazem rozpaczac temat ogolny o jezdzie na lyzwach. Chce wiedziec czy warto kupic te lyzwy:
http://sklephokejowy.com/product-pol...K-4K-Pump.html
Jezdzicie na lodowisko? Jaki styl preferujecie: jazde wyczynowa(freestyle) czy moze figurowa lub jakas w ogole odrębną? Ile czasu jezdzicie(jezeli w ogole jezdzicie)? Na jakich lyzwach jezdzicie? W jakim miescie? Macie jakas grupke znajomych z ktorymi jezdzicie? Dodajcie cos od siebie, jezeli chcecie cos napisac

Ja jezdze ;p skoro zakladam taki temat. Jezdze wyczynowo. Gdzies 3 lata. Ja w tej chwili jezdze na Nike-Bauer'ach Vapor'ach Speed'ach(szajsik).Teraz jestem w Belgii, to w Brukseli na jakims zakichanym malym z beznadziejnym lodem lodowisku. Jak jestem w Polsce to Bialystok. Smigam z bratem, bo nie chce mi sie nawiazywac znajomosci z tutejszymi belgami-pro-elo smigaczami. Powiem tylko, ze zagranica przewyzsza nas w jezdzie wyczynowej o miliard razy ;p ja sam az tak super mega nie jezdze, ale to widac jak oni w porownaniu do nas smigaja.
Macie jakies rekordziki?
Ja swoj osobosty to mam taki, ze sypie gdzies na okolo 1,5m

Mam nadzieje, ze temat bedzie czesto odwiedzany i komentowany.
@2down
Ja w Polsce w ostatnia zime siedzialem na lodowisku max. 8h. W ta sobote na tym dupiastym w Brukselii z bratem i jego znajomymi siedzialem ponad 6h. A tak ogolem to w Bialym jezdze na 3h, a tutaj 3-4.