Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2009, 00:47   #88
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Stan: Na Emeryturze
Świat: Morgana
Domyślny

Z tematu zrobil sie smietnik
@TOPIC
Pewnie, ze oddal bym swoje organy. Musze sie tym zainteresowac i podpisac to oswiadczenie. Musze je miec koniecznie przy sobie, czy moge miec je w domu i w razie naglej smierci, rodzina moze przekazac je lekarzom?
@Albertus
Skoncz. Prosze Ciebie. Pomysl. Gdybys musial wyjechac np. do Belgii tak jak ja, i chodzil do szkoly gdzie co 2 osoba to nie bialy osobnik to ciekawe co bys powiedzial. Jak by sie dowiedzieli, jakie masz poglady, to bys jezdzil czolgiem w szkole stawiam wszystko, ze w rzeczywistosci nie okazujesz takich pogladow publicznie, bo sie boisz, ale coz, na forum kazdy jest anonimowy i moze pisac co mu sie zywnie podoba. Mam nadzieje, ze kiedys te wasze cholerne poglady umra i swiat bedzie troszke spokojniejszy bez tych rasistow, antysemitow, homofobow itd. jestes wierny swojemu krajowi? Bo ja jestem, ale nie zamykam bram do kraju "jakims" murzynom czy zydom. Ja jestem krajowi wierny, a kraj dla mnie klamie w zywe oczy... podobno kiedys Polska ma sie stac mocarstwem rownym U.S.A. Zobaczymy jak nasz kraj sie odrodzi i najedzie do nas caly swiat, a wtedy zza krzakow wyskoczy prawie 60-letni Albertus z wystruganym kijem na kielbaski do ogniska i powie: "Uciekajcie, tutaj straszy"! Nie warto, miec takich poglodow chlopie... co 2 osoba w Polsce nie uwaza takich pogladow i one umra predzej niz myslisz. W sumie to juz umarly, bo jakos nie slychac o paradach nazistow w Polsce itp. Pamietaj! Ty jestes wierny krajowi, ale kiedys za rasizm pojdziesz do pierdla i kazdy o Tobie zapomni, nawet kraj, ktory nigdy nie wiedzial, ze istniejesz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
Psychotata jest offline   Odpowiedz z Cytatem